A hét minden napján nyitva vagyunk, 10.00-23.00-ig.


BEMUTATKOZÁS

Szia, üdvözlünk!
16 évvel ezelőtt nyitottuk meg ételbárunkat, melyet Debrecenben, a Füredi út 27. alatt, a Malompark "2." épületének piacszintjén találsz meg, a Posta alatt. (teraszunkat és az egyik üzletbejáratot a 2-es villamos megállói és a Nádor utcai buszmegálló mellett találod, ha így könnyebb...) Ha autóval érkezel, akkor a közvetlen mellettünk lévő parkolónál, ahol ráadásul ingyen parkolhatsz!
Gyorsétterem vagyunk, ahol az ízek, a mennyiség és az árak tökéletes harmóniában vannak. Versenyképes áraink mellett sem kell a minőség terén kompromisszumot kötnöd!
Fő profilunk a gyros: csirkéből és marhából. A vega ételek kedvelőinek falafel, rántott sajt, saláták. Ezeken felül magyaros ételek, frissen sültek, hamburger, keleti sütemények, egyéb desszertek és még sokféle finomság.
A felejthetetlen mennyiségű adagok gondosan válogatott, hazai, mindig friss alapanyagokból állnak össze.
A húsokat hazai termelőktől vásároljuk, nem használunk növényi alapanyagból készült sajtot, sem előre panírozott, mirelit termékeket. Ételeink télen is friss zöldségekkel/primőrökkel készülnek.
Az ízletes ételeinket helyben füstmentes vendégterünkben, vagy tavasztól-őszig 35 fős zenés teraszunkon fogyaszthatod el, illetve kérheted elvitelre is.Ránk számíthatsz! Keress bennünket!

ÉTKEZÉSI UTALVÁNYOK