A hét minden napján nyitva vagyunk, 10.00-23.00-ig.


BEMUTATKOZÁS

Szia, üdvözlünk!
14 évvel ezelőtt nyitottuk meg ételbárunkat, melyet Debrecenben, a Füredi út 27. alatt, a Malompark "B" épületének piacszintjén találsz meg, a Posta alatt. (teraszunkat és az egyik üzletbejáratot a 2-es villamos megállói és a Nádor utcai buszmegálló mellett találod, ha így könnyebb...) Ha autóval érkezel, akkor a közvetlen mellettünk lévő parkolónál, ahol ráadásul ingyen parkolhatsz!
Gyorsétterem vagyunk, ahol az ízek, a mennyiség és az árak tökéletes harmóniában vannak. Versenyképes áraink mellett sem kell a minőség terén kompromisszumot kötnöd!
Fő profilunk a gyros: csirkéből és marhából. A vega ételek kedvelőinek falafel, rántott sajt, saláták. Ezeken felül magyaros ételek, frissen sültek, hamburger, keleti sütemények, egyéb desszertek és még sokféle finomság.
A felejthetetlen mennyiségű adagok gondosan válogatott, hazai, mindig friss alapanyagokból állnak össze.
A húsokat hazai termelőktől vásároljuk, nem használunk növényi alapanyagból készült sajtot, sem előre panírozott, mirelit termékeket. Ételeink télen is friss zöldségekkel/primőrökkel készülnek.
Az ízletes ételeinket helyben füstmentes vendégterünkben, vagy tavasztól-őszig 35 fős zenés teraszunkon fogyaszthatod el, illetve kérheted elvitelre is.

Tedd színesebbé munkahelyi étkezésedet! Rendelj tőlünk (is)!
Családi eseményekre készülsz? Jussunk eszedbe!
Baráti összejövetelek, bulik, közös Forma 1, vagy meccs nézés? Villants egyet
az Adriával!
Céges rendezvényeidet, előadásaidat tedd változatossá a mi ételeinkkel!


Ránk számíthatsz! Keress bennünket!

ÉTKEZÉSI UTALVÁNYOK